Hans Klok

Hans Klok

Face the Future

14:30 - 14:15 / Schouwburg / Show

Wát een seizoensopening! De legendarische Nederlandse illusionist Hans Klok maakt zijn terugkeer op het podium met een spectaculaire, nieuwe show: Face the Future. Geïnspireerd door razendsnelle technologische ontwikkelingen in artificial intelligence en virtual reality, nodigt hij je uit om samen met hem een ongelooflijke magische reis door de tijd te maken.

Het verhaal begint met Hans Klok die een online avatar creëert als oplossing voor de uitdagingen van een illusionist in 2024. De digitale dubbelganger ontwikkelt al snel een eigen wil en is niet langer van plan dienstbaar aan Hans Klok te zijn. Het zelfstandig denkende wezen vergaart steeds meer macht en begint de wereld van de illusionist stukje bij beetje over te nemen. De enige manier waarop Hans Klok hem kan stoppen is door zijn digitale alterego te achtervolgen, totdat het een fysieke vorm aanneemt en eindelijk kan worden verslagen.

Face the Future is een spannend verhaal over mens en technologie. Maar bovenal is het een spectaculaire familieshow!

Kies voor magic seats!
Met magic seats voeg je een vleugje extra magie toe aan Face the Future. Je kiest dan voor de beste plekken in de zaal en ná de voorstelling ben je van harte welkom in de Studio, voor een exclusief interview met de échte Legend of Magic. Je krijgt de mogelijkheid om die ene brandende vraag te stellen én om dit moment met Hans Klok voor de eeuwigheid vast te leggen. Daarna geniet je van een hapje en een drankje. Magie was nog nooit zo dichtbij.

  • regie Stanley Burleson spel Hans Klok & zijn Diva’s of Magic
  • Let op: magic seats zijn niet te bestellen met korting, zoals ambassadeurskorting, podiumpas etc.

Of deze voorstelling een pauze heeft is nog onbekend.