Ticketservice

Theaters Tilburg en restaurant Lucebert zijn t/m 31 mei gesloten 

Ook onze Ticketservice is in deze periode volledig gesloten, zowel aan de balie als telefonisch. Onze medewerkers zijn (beperkt) bereikbaar via mail: ticketservice@theaterstilburg.nl.

vragen? 

We begrijpen dat je met vragen zit over de afgelaste voorstellingen en concerten. We doen dan ook ons best om zo snel mogelijk met meer duidelijkheid te komen over eventuele vervangende data dan wel eventuele restitutie. Wanneer die duidelijkheid er is, neemt Theaters Tilburg proactief contact op met de kaarthouders van de afgelaste events. 

  Onze Ticketservice is geopend van:

  dinsdag t/m zaterdag 12:00 - 18:00 uur
  avondvoorstelling       18:00 uur tot aanvang
  matineevoorstelling    2 uur voor aanvang

  • Mail of bel ons via 013 5432 220ticketservice@theaterstilburg.nl

  Je vindt de Ticketservice bij de hoofdingang van de schouwburg, aan de Schouwburgring. Neem contact op met onze medewerkers voor vragen over je reservering, je betaling en je tickets.

  Plattegronden


  In zowel de schouwburg als de concertzaal hanteren we geplaceerde verkoop, oftewel: je kiest een specifieke stoel bij je bestelling. In de studiozaal geldt vrije zit. Bekijk hier de basisplattegronden van de schouwburg en concertzaal*

  * Verschillende voorstellingen en concerten vragen om verschillende opstellingen. In sommige gevallen worden bijvoorbeeld de balkons niet verkocht, of blokkeren we enkele plekken ten behoeve van de kwaliteit van het geluid voor onze gasten of om de technici van het bezoekende gezelschap te kunnen bedienen. Welke plekken beschikbaar zijn voor een specifieke voorstelling, is in te zien in het bestelproces. 

  Monique Bouwman

  Monique Bouwman

  Assistent coördinator Ticketservice

  Veerle Dirven

  Veerle Dirven

  Coördinator Ticketservice

  Joanette van Hommelen

  Joanette van Hommelen

  Medewerker Ticketservice

  Irma Fransen

  Irma Fransen

  Medewerker Ticketservice

  Ticketservice