Meeting & Events

De magie van het theater... Theaters Tilburg biedt een inspirerend decor voor zowel bedrijfsevenementen, dinerarrangementen als feestjes. Van de eigentijdse ambiance van de concertzaal, de warme omgeving van de schouwburg tot de informele sfeer in de studio.

Artistiek en verrassend
Wij streven er naar de verwachting van jou en je gasten te overtreffen. Onze contacten en ervaringen met de artiestenwereld stellen ons in staat een uniek en verrassend evenement te verzorgen met speciale optredens, bekende gastsprekers, een theatervoorstelling of concert. Graag creëren wij een programma op het gebied van kunst en amusement, aangepast aan je wensen.

Culinaire klasse
Een diner op het podium van de concertzaal? Een walking dinner in de studio? Of ons restaurant exclusief voor je gezelschap? Met restaurant Lucebert beschikt Theaters Tilburg over een uitstekende keuken en service. Met veel creativiteit tovert Tom Biessen met zijn team met eerlijke producten de beste menu's of hapjes op tafel.

Perfecte locaties
Bij elk evenement past een andere sfeervolle locatie. Wij beschikken over drie grote zalen: onze moderne kleurrijke concertzaal (max. 750 personen), de rood pluche schouwburg (max. 850 personen) en de intieme studio. De studio is in café- of theateropstelling in te richten (tot 185 personen) of in feestopstelling i.s.m. foyer (tot 700 personen). Voor vergadersessies of borrels zijn de Audaxzaal, theaterkelder Bertje en onze sfeervolle foyers te gebruiken.

Wat onze gasten zeggen

Xpect Primair: "Dit was het meest succesvolle evenement dat we ooit georganiseerd hebben. Heel veel losse bouwstenen hebben jullie samen met ons tot een dag gemaakt die stond als een huis."

Citymarketing Tilburg: "Jullie lieten niets aan het toeval over en de service en ondersteuning, zowel op technisch als op horecagebied, waren voortreffelijk."

Dreumex B.V.: "De show van Hans Klok was top. Maar zeker over ook de ontvangst vooraf en in de pauze en het walking diner na de show, heb ik tot dusver alleen maar positieve reacties ontvangen. Prima bediening, heerlijk eten, prima verzorging. Kortom, alle complimenten!"

Villa Pardoes: "Het gebodene óp het podium was geweldig en sfeervol, maar ook de aankleding en omlijsting was uitstekend! Een vlekkeloos verloop van dit mooie Kinderevenement."

Impressie van het door ons georganiseerde KoBra-gala 2017

Neem contact op
Het gaat er ons om dat je nog lang met een geweldig gevoel terugkijkt op jouw evenement. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, borrel, symposium of productlancering. Je kunt er bij ons op rekenen dat we volop met je meedenken. Wil je een afspraak maken of meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact op met Carla Donkers via cdonkers@theaterstilburg.nl of 013 549 03 09.

Terugblik op ABAB congres 2017 in onze concertzaal
Meeting & Events