Word ambassadeur

Doe je mee?

Bij ons zie je de mooiste voorstellingen. Samen in één zaal, alle aandacht op het podium, met artiesten die je inspireren, ontroeren, laten lachen. Wij zien jóu graag bij Theaters Tilburg. Daarom bieden we je de mogelijkheid om ambassadeur te worden. Want als je meedoet, geniet je van exclusieve voordelen en extra's.

Ambassadeur worden kan op deze pagina en geldt voor één seizoen. Heb je nog vragen, mail dan naar ambassadeurs@theaterstilburg.nl.

Vroegboeker € 25 p.p.

Altijd eerste keus

Vriend € 50 p.p.

Voor de trouwe liefhebber

Partner v.a. € 100 p.p.

Bijdragen aan de toekomst
Voorrang op de kaartverkoop Voorrang op de kaartverkoop Voorrang op de kaartverkoop
10% korting tot 1 augustus 2019 10% korting tot 1 augustus 2019 10% korting tot 1 augustus 2019
Bijzondere ontmoetingen Bijzondere ontmoetingen
Exclusieve nieuwsbrief op maat Exclusieve nieuwsbrief op maat
Investeren in cultuureducatie
Unieke ontmoeting met directie
Fiscaal voordeel
meer info meer info meer info

Vroegboeker

Als Vroegboeker heb je altijd eerste keus. Je krijgt in mei voorrang op de kaartverkoop voor theaterseizoen 19/20 en bij een aantal bijboekingen gedurende het seizoen. Daarnaast ontvang je op bestellingen die je doet voor 1 augustus 2019 ook nog eens 10% korting*.

let op:
Het ambassadeursschap is persoonsgebonden. De 10% korting* geldt dus alleen voor de Vroegboeker zelf. Als Vroegboeker kun je wel meerdere tickets met voorrang bestellen.

* Op een aantal voorstellingen en concerten is de 10% korting niet van toepassing. Een overzicht van deze uitzonderingen vind je hier.

Word vroegboeker

Vriend

Ben je een trouwe liefhebber van Theaters Tilburg? Word dan Vriend! Naast de voordelen van Vroegboeker nodigen wij je uit voor een aantal bijzondere ontmoetingen gedurende het theaterseizoen en ontvang je elk kwartaal een exclusieve nieuwsbrief op maat.

let op: Het ambassadeursschap is persoonsgebonden. De 10% korting* geldt dus alleen voor de Vriend zelf. Als Vriend kun je wel meerdere tickets met voorrang bestellen.

* Op een aantal voorstellingen en concerten is de 10% korting niet van toepassing. Een overzicht van deze uitzonderingen vind je hier.

Word vriend

Partner

Wil je net iets extra's doen? Als Partner ontvang je niet alleen de voordelen van Vroegboeker en Vriend, maar help je ons ook onze ambitie waar te maken. Dankzij jouw bijdrage laten wij Tilburgse basisschoolleerlingen kennismaken met de beste jeugdtheatergezelschappen van Nederland. Daarnaast nodigen we je uit voor een unieke ontmoeting met de directie. Partner worden is mogelijk vanaf € 100 per persoon, het exacte bedrag bepaal je zelf. Bij aanmelding staat een prijs van € 0 vermeld, wij nemen na afronding van het bestelproces contact met je op om de hoogte van je bijdrage te bespreken.

Wist je dat het fiscaal voordelig kan zijn Partner te worden van Theaters Tilburg, als instelling met een Culturele ANBI status? Lees hier meer over de extra giftenaftrek.

let op: Het ambassadeurschap is persoonsgebonden. De 10% korting* geldt dus alleen voor de Partner zelf. Als Partner kun je wel meerdere tickets met voorrang bestellen.

* Op een aantal voorstellingen en concerten is de 10% korting niet van toepassing. Een overzicht van deze uitzonderingen vind je hier.

Word partner

Word ambassadeur