Plan je bezoek

Vanaf het moment dat je de tickets voor dat prachtige concert of die indrukwekkende voorstelling bestelt, tot het moment dat je die ene avond de sleutel weer in het slot van je voordeur steekt: we maken jouw bezoek zo prettig en onbezorgd mogelijk.

Bestel je tickets


Via onze website is het mogelijk snel en eenvoudig tickets te bestellen. Je ziet direct of er nog voldoende plekken beschikbaar zijn en welke stoelen je kunt kiezen. Ook bestel je hier rechtstreeks extra opties zoals inleidingen en nagesprekken, en heb je de mogelijkheid alvast een tafel te reserveren in ons restaurant Lucebert. Daarnaast is het ook mogelijk je bestelling telefonisch of rechtstreeks aan de balie van de Ticketservice te maken: onze medewerkers staan uiteraard voor je klaar! De Ticketservice is bereikbaar via 013 543 22 20 of ticketservice@theaterstilburg.nl. Voor meer bestel- en betaalinformatie, verwijzen we je graag naar de veelgestelde vragen

Toegankelijkheid


let op: het geluid bij sommige voorstellingen en concerten kan hard zijn. Heb je gehoorbescherming? Neem gerust mee!

Mindervaliden

In al onze zalen is er een aantal rolstoelplaatsen beschikbaar. Mocht je gezelschap gebruik willen maken van deze plaatsen, dan verzoeken we je contact op te nemen met onze Ticketservice: de plaatsen zijn niet via onze website te bestellen. Ben je slecht ter been, dan is het goed te weten dat alle stoelen in de concertzaal en de studio per lift bereikbaar zijn. In de schouwburg is dit niet het geval, en komt de lift niet op de balkons uit. 

Een van onze vaste gasten filmde zijn bezoek aan de concertzaal vanuit rolstoelperspectief. Je kunt het filmpje hier bekijken. Heb je ook tips? Laat het ons gerust weten! 

Slechthorenden
Theaters Tilburg beschikt in alle zalen over een radiofrequentiesysteem voor slechthorenden met het keurmerk van de NVVS. Als je beschikt over een gehoorapparaat voorzien van een FM-systeem, zoals een Smartlink of Zoomlink, heb je daarom geen extra hulpmiddelen nodig. Het systeem werkt op kanaal 40. 

Heb je een gehoorapparaat zonder FM-functie? Dan kun je gebruikmaken van een ontvanger met een halslus, waarbij je gehoorapparaat ingesteld dient te zijn op de T-stand. De ontvangers en halslussen zijn verkrijgbaar bij onze medewerkers bij de servicebalie. 

Heb je geen gehoorapparaat? Dan is het mogelijk gebruik te maken van een ontvanger met een hoofdtelefoon. Ook deze zijn te verkrijgen bij onze medewerkers bij de servicebalie. In de schouwburg vind je deze voorbij de garderobe; in de concertzaal bij de bar na de trapopgang. 

Route & parkeren


Theaters Tilburg is eenvoudig te bereiken met de fiets, auto en het openbaar vervoer. Via onderstaande kaart of 9292.nl is het eenvoudig de actuele route en de reistijd te bepalen. Houd op donderdagavond en zondag rekening met grotere drukte vanwege koopavond en -zondag. 

wordpress themes
Google Maps: Theaters Tilburg
Druk op 'Grotere kaart weergeven' (linksboven in de kaart) om je actuele route eenvoudig te bepalen. Let op dat de hoofdingang van Theaters Tilburg zich bevindt aan de Schouwburgring.

Er zijn drie gemeentelijke parkeergarages op loopafstand van ons gebouw: parkeergarage Schouwburg, Emmapassage en Koningsplein. Onder de entree van de concertzaal bevindt zich ook een gratis, beheerde fietsenstalling. Voor openingstijden, beschikbaarheid van invalideparkeerplaatsen en actuele tarieven verwijzen we je graag naar de website van de Gemeente Tilburg

tip Als je na 18.00 uur in parkeergarage Schouwburg op het Louis Bouwmeesterplein parkeert, betaal je tot sluitingstijd € 6 (avondtarief). Met de vooruitbetaalknop kun je je parkeerkaart alvast betalen zodat je na afloop niet in de rij staat. De kassa rekent dan automatisch € 6. Parkeer je korter dan drie uur, gebruik deze knop dan niet.


Plan je bezoek