Restaurant Lucebert

Voor een compleet en onbezorgd theaterbezoek serveert het team van restaurant Lucebert culinaire verrassingen in een gastvrije sfeer. Voor wie geen zin of tijd heeft om zelf te koken, of als je jezelf wil trakteren op een volledig verzorgde avond uit. Chef-kok Tom Biessen laat zich inspireren door de Frans-georiënteerde keuken, en combineert en verrast met wereldse smaken. Ontspannen tafelen, en op tijd in de zaal? Schuif aan bij Lucebert!

Restaurant Lucebert & coronamaatregelen

Benieuwd naar wat de coronamaatregelen betekenen voor Restaurant Lucebert? We houden je op de hoogte via onze Nieuwspagina. Je leest aanvullend over onze aanpak, aanpassingen en richtlijnen op onze informatiepagina.

Bekijk het menu

Eens in de twee weken wisselt het menu, bekijk het menu van het moment hieronder. Wist je dat je op de avond zelf je culinaire avond verder kan uitbreiden? Denk aan een hapje of drankje in de pauze of na afloop van de voorstelling. Omdat je op de avond zelf kiest, kun je het zo gek maken als je zelf wilt.

Hoe te reserveren?

Een reservering bij Lucebert maak je eenvoudig via onze website. Wil je een reservering maken in combinatie met een voorstellings- of concertbezoek? Dan voeg je de gewenste Lucebert-optie toe bij de door jou gekozen voorstelling. 

Ga je niet naar een voorstelling of concert, of wil je de Lucebert-optie later alsnog toevoegen? Dan kun je via onderstaande bol Reserveren de mogelijkheden bekijken. Het is uiteraard ook mogelijk om telefonisch te reserveren. Neem daarvoor contact op via 013 543 22 20. 

Lucebert is geopend vanaf 17:00 uur. Ga je naar een late(re) voorstelling, dan ben je vanaf 2,5 uur voor aanvang van de voorstelling welkom in ons restaurant. 

Sietse Wiersma

Sietse Wiersma

Manager Restaurant Lucebert

Tom Biessen

Tom Biessen

Chef-kok Restaurant Lucebert

Siert van Gerwen

Siert van Gerwen

Assistent Manager Restaurant Lucebert

Kim van Mierlo

Kim van Mierlo

Assistent Manager Restaurant Lucebert

Restaurant Lucebert