Kamerata Zuid x Marcel Veenendaal

Kamerata Zuid X Marcel Veenendaal

Openingsconcert

20:30 / Concertzaal / Muziek

In het weekend van 13 t/m 15 september openen we op feestelijke wijze het nieuwe stadscafe, het terras, de stadsfoyer én het gloednieuwe theaterseizoen met een heerlijk, veelzijdig programma.

Speciaal voor het feestelijke weekend vroeg Schouwburg Concertzaal Tilburg aan Kamerata Zuid en Di-rect frontman Marcel Veenendaal hun samenwerking uit 2022 nog eens op te pakken. Op zaterdagavond 14 september nemen ze je samen mee op een muzikale reis. Van de tijdloze klanken van Nina’s Simone’s At Last tot de energieke vibe van Curtis Mayfields’ Move on Up, en van de iconische klanken van David Bowie’s Heroes tot het persoonlijke Solder On van Di-rect. Maar dat is niet alles; componist Chiel Meijering heeft speciaal voor deze gelegenheid nieuw werk gecreëerd, geïnspireerd op de muziek van Di-Rect.

Veenendaal’s karakteristieke stemgeluid, het strijkorkest en de prachtige ambiance van de Concertzaal belooft op voorhand een avond te worden die je niet wilt missen. Een prachtige mix van klassiek en hedendaagse muziek.

Of deze voorstelling een pauze heeft is nog onbekend.

Kamerata Zuid & Marcel Veenendaal