Word Partner

Wil je ook je betrokkenheid tonen door onze langetermijnprojecten te ondersteunen? Word dan ook Partner. Deze groep particuliere theater- en concertliefhebbers deelt onze visie op de toekomst en helpt daadwerkelijk met haar bijdrage en betrokkenheid plannen te realiseren en waarborgen.

Investeren in cultuureducatie
We droomden van meer kinderen in de zaal. Want theater prikkelt volop het jonge brein! Het stimuleert de verbeeldingskracht, creativiteit en het inlevingsvermogen. Die droom werd een wens. Maar het zetje van de partners om hun bijdrage te oormerken voor cultuureducatie, betekende de uiteindelijke doorbraak. Sinds 2016 staat er een stevig plan om zoveel mogelijk Tilburgse kinderen en middelbare scholieren onze schoolvoorstellingen te laten bezoeken. En de eerste bezoeken zijn een feit. De partnerbijdragen maakten dit alles mogelijk. Daarom Partners, ook namens de scholen, onze welgemeende dank! En wil je een keer bij een schoolvoorstelling aanwezig zijn? Dan ben je natuurlijk van harte welkom!

We doen graag iets terug!
Naast een gevoel van voldoening, zijn er meer voordelen aan het partnerschap. Zo krijg je bijvoorbeeld enkele dagen voorrang bij de start kaartverkoop in mei. Zilveren Partner ben je al vanaf € 75 per jaar. Als Gouden Partner ontvang je daarnaast 50% korting op één topvoorstelling en als Platina Partner mag je er zelfs twee met korting uitkiezen. Voor een handig overzicht kun je hier ook de informatiebrochure downloaden.

De speciaal voor Partners geselecteerde topvoorstellingen in seizoen 17/18 zijn:

De speciaal voor partners geselecteerde topvoorstellingen voor seizoen 18/19:

Bekijk onze partnerpakketten:

De Geefwet maakt geven extra aantrekkelijk!
Theaters Tilburg heeft een ANBI status (Algemeen Nut Beogende Instelling). Dit betekent dat je gift voor 125% aftrekbaar is van de inkomstenbelasting. Meer informatie hierover vind je op www.daargeefjeom.nl. Optimaal voordeel? Schenk dan periodiek. Wij hebben alle voordelen en enkele rekenvoorbeelden op een rij gezet.

Inge van Vijfeijken, Partner Theaters Tilburg
Cultuur is voor mij onmisbaar: het inspireert, biedt troost en prikkelt de verbeelding. Door de bezuinigingen verschraalt het aanbod, tenzij er genoeg donaties komen. Daarom geef ik graag aan Theaters Tilburg, door een periodieke gift in vijf jaar. Het mes snijdt dan aan twee kanten: Theaters Tilburg kan vijf jaar lang op mijn vaste bijdrage rekenen en ik kan veel meer geven omdat ik 125% van mijn gift mag aftrekken van mijn inkomen.

Meer informatie en aanmelden?
Wil je Partner worden of wil je meer informatie over partnerschap of schenking, neem dan contact op met Anne Beijer, via partners@theaterstilburg.nl of 013 5490 333.

Word Partner