Nieuwe kans

Het kan soms voorkomen dat een voorstelling of concert niet (geheel) aan je verwachtingen voldoet of dat er zich iets anders voordoet waardoor je de zaal vroegtijdig wil of moet verlaten. Dat snappen we bij Theaters Tilburg, en daarom bieden we je in die gevallen graag een Nieuwe kans. Je kan daarvoor in de pauze terecht bij de servicebalies bij onze zalen, waar onze medewerkers je graag verder helpen. Voorwaarde is wel dat je na de pauze niet meer terug de zaal in gaat natuurlijk! Het is derhalve ook niet mogelijk om bij voorstellingen of concerten zonder pauze gebruik te maken van de Nieuwe kans.

En dan?
We gebruiken je input om te blijven ontwikkelen en ons aanbod en de service te blijven verbeteren. Als je een inhoudelijke reden geeft voor het verlaten van de zaal, proberen we dat ook terug te geven aan het gezelschap of de artiest. Ook bij hen bestaat de blijvende wens om te verbeteren en ontwikkelen, en we helpen hen op die manier graag!

Vragen?
Heb je vragen over de Nieuwe kans? Neem dan contact op met Ticketservice via ticketservice@theaterstilburg.nl of 013 543 22 20. 

Nieuwe kans