Houd rekening met

De kaartverkoop van Theaters Tilburg verloopt de komende tijd anders dan je van ons gewend bent. We vragen je voordat je gaat reserveren aandacht voor de volgende maatregelen, aanpassingen en richtlijnen.

Bestellen van tickets

  • Er is momenteel een maximum van 4 tickets dat per voorstelling of concert te reserveren is. 
  • Het is enkel mogelijk bij elkaar te zitten als je uit hetzelfde huishouden of dezelfde eenheid komt. We volgen hierbij de geldende richtlijnen met betrekking tot de afstand van 1,5 meter, en op welke manier men zich daar aan dient te houden. 
  • Je reserveert voor een rang, maar tijdelijk niet voor specifieke rij- of stoelnummers. Op je ticket(s) is dit dan ook niet terug te vinden. Op de dag of avond zelf, wijzen we je op de door jou gekozen rang de specifieke stoelen toe. Op die manier waarborgen we voldoende afstand tussen onze gasten. 
  • Ons kaartverkoopsysteem houdt rekening met de benodigde 1,5 meter-afstand. Wanneer je tickets voor een bepaalde rang in onze zaal reserveert, is gegarandeerd dat je op deze rang plaats kan nemen. 
  • Onze retourneringsvoorwaarden zijn tijdelijk aangepast, met de introductie van de Niet gezond? Nieuwe kans-regeling

Voorstellingen & concerten

  • Medio augustus presenteert Theaters Tilburg het programma van september t/m december. In de agenda zie je echter ook enkele evenementen die plaatsvinden vanaf januari 2021. Dit zijn de voorstellingen en concerten die eigenlijk in de periode maart t/m juni hadden gespeeld, maar vanwege de volledige sluiting van het theater destijds zijn afgelast. 
  • In oktober worden de verkoopdata van het programma in voorjaar 2021 gepresenteerd. We doen ons best het programma zo spoedig mogelijk beschikbaar en verkoopbaar te maken. 
Houd rekening met