Algemene voorwaarden

Theaters Tilburg hanteert de algemene bezoekersvoorwaarden van de Vereniging van Schouwburgen- en Concertgebouwdirecties (VSCD). Deze voorwaarden zijn op aanvraag verkrijgbaar bij de Ticketservice of op de website van de VSCD in te zien.

Betalingsverplichting
Ongeacht de wijze van bestellen, ga je bij het plaatsen van je bestelling een betalingsverplichting met Theaters Tilburg aan. Tickets dienen altijd voorafgaand aan de voorstelling betaald te zijn. 

Toegangsprijzen
 
Theaters Tilburg behoudt zich het recht voor om toegangsprijzen tussentijds te wijzigen. Kortingen gelden nooit met terugwerkende kracht.

Servicetoeslag & administratiekosten 
De voorstellingsprijzen vermeld op onze website zijn inclusief servicetoeslag en administratiekosten. Theaters Tilburg heeft in de toegangsprijs een toeslag van € 3,00 per toegangskaart opgenomen. Bij kindervoorstellingen in de studio geldt een gereduceerde toeslag van € 2,25 per ticket. In deze servicetoeslag zijn gebruik van koffie, thee en bronwater, de garderobe en administratiekosten inbegrepen.

Annuleringsverzekering 
Voor slechts € 5 per bestelling, heb je een annuleringsverzekering. Alle tickets op je factuur zijn dan verzekerd tegen plotselinge verhindering als gevolg van ziekenhuisopname, zwangerschapscomplicaties en overlijden van eerstegraads familieleden. Na overleg van de benodigde papieren, ontvang je een tegoedbon voor het aankoopbedrag minus € 3,50 administratiekosten per voorstelling. Deze verzekering is uitsluitend per totale bestelling af te sluiten. Gebruikmaken van de annuleringsverzekering kan tot en met de voorstellings- of concertdag.

Omruilen tickets
Reeds gekochte (e-)tickets kunnen tot zeven dagen voor de voorstellingsdatum worden omgeruild tegen een tegoedbon van Theaters Tilburg. Op het bedrag wordt per voorstelling € 3,50 aan administratiekosten in mindering gebracht. Wil je altijd verzekerd zijn van de mogelijkheid tot annuleren? Sluit dan een annuleringsverzekering af.

Beeldopnames door Theaters Tilburg
Indien Theaters Tilburg zelf foto-, film- of geluidsopnamen maakt in het gebouw, stem je stilzwijgend in met het gebruik ervan. We houden er uiteraard rekening mee dat minderjarigen niet zonder toestemming vastgelegd worden.

Veiligheid staat voorop
Jassen en grote tassen mogen niet mee de zaal in en kunnen gratis afgegeven worden bij de garderobe. Daarbij geldt dat de instructies van onze medewerkers te allen tijde opgevolgd dienen te worden.                 
Rookverbod
In Theaters Tilburg is het niet toegestaan om te roken. Dat geldt ook voor e-smoking. 

Algemene voorwaarden