Luxe driegangenmenu

Voor wie van nét iets meer culinaire luxe houdt, bieden we het luxe driegangenmenu. Voorafgaand serveren we brood met olijfolie en roomboter en een amuse. Daarna is het tijd voor het bijzondere menu.

Wist je dat je op de avond zelf je culinaire avond nóg verder kan uitbreiden? Denk aan een hapje of drankje in de pauze of na afloop van de voorstelling. Omdat je op de avond zelf kiest, kun je het zo gek maken als je zelf wilt.

Het Luxe driegangenmenu van 17 september t/m 1 oktober

  • gepekelde kabeljauw met waterkersvinaigrette, salade van de zee, yuzu-gel en gerookte paling


***

  • kalfslende met girolles, fondantaardappel, knolselderij, eryngii, sukade en dragonjus


***

  • karnemelk-panna cotta met bereidingen van ananas
    of
  • vijf soorten kaas met kletzenbrood en membrillo
Luxe driegangenmenu