Laat je verrassen: à la carte

let op! Het is tijdelijk niet mogelijk á la carte te reserveren. Voor wie zich wel wil laten verrassen, blijft de dagelijks wisselende theaterschotel beschikbaar.

Restaurant Lucebert werkt met dit menu van vrijdag 17 januari tot en met donderdag 30 januari.

Voorgerechten

  • Bisque met coquille en prei € 15
  • Kroketjes, vegetarische kroketjes van zuurkool met mosterdmayonaise en salade van witlof
    en sinaasappel € 12
  • Drieluik van zalm, cocktail van gepocheerde zalm, gravad lax met brioche en geroosterde zalm met bearnaisesaus € 13
  • Kalf, rosbief van kalfsstaartstuk, ‘pittige salade’, truffelmayonaise en bietenchips € 13
  • Eend, salade met gebakken eendenborst, vijg, noten, manchego en oude aceto balsamico € 13

• bij de voorgerechten serveren we brood, boter en olijfolie

Hoofdgerechten

  • Zeewolf, filet van zeewolf in groene-currysaus met wilde rijst, gele wortel en gefrituurde bimi € 23
  • Snoekbaars, op de huid gebakken snoekbaarsfilet met hete bliksem, gerookte paling en een saus van groene kruiden € 25
  • Ossobuco, zacht gestoofde kalfsschenkel met creoolse bonen, groene asperge en roseval-aardappel € 22
  • Hert,hertenbiefstukjes met stamppotje van cavolo nero, gebakken spruitjes en piccalilly € 26

Nagerechten

  • Kaas, 5 verschillende kaassoorten met kletzenbrood € 10
  • Koffie Friandries, koffie met vier bonbons van chocolaterie Friandries, bekend om hun presentatie en smaakcombinaties € 8
  • Ananas, met rum-spekkoek en kokosschuim € 9
  • Chocolade, panna cotta van witte chocolade en mousse van pure chocolade met ijs en crumble € 10

Theaterschotel: € 18,50

Dagelijks wisselende schotel geserveerd met salade, brood, boter en olijfolie

Menu Surprise

Een culinair verrassingsmenu met seizoensgebonden ingrediënten.

  • 4 gangen • € 47,50
  • 5 gangen • € 52,50

• let op! Menu's zijn uitsluitend per tafel te reserveren!

Laat je verrassen: à la carte