Laat je verrassen: à la carte

Restaurant Lucebert werkt met dit menu van vrijdag 18 oktober tot en met donderdag 31 oktober

Voorgerechten

Bij de voorgerechten serveren we brood, boter en olijfolie

  • Bisque met coquille en prei € 15
  • Biet, dungesneden rode biet met appel, ricotta, amandel en vinaigrette van gefermenteerde knolselderij en groene kruiden € 12
  • Drieluik van zalm, cocktail van gepocheerde zalm,
    gravad lax met brioche en geroosterde zalm met bearnaisesaus € 13
  • Steaktartaar van runderbavette van de Walhoeve met tomaat, avocado en gebakken kwarteleitjes € 13
  • Gamba, frisse venkelsalade met gebakken gamba’s en dragonmayonaise € 13

Hoofdgerechten

  • Scholfilet met citroen in de oven bereid, met in tempura gefrituurde groenten, dragon-aardappels en tartaarsaus € 22
  • Flat iron, supermalse sukadebiefstuk van de green egg geserveerd met knolselderij, witlof en bearnaisesaus € 25
  • Babypompoen gevuld met Beluga linzen en Manchego, geserveerd met saus van gepofte tomaat en groene kruiden € 20
  • Corvina, op de huid gebakken corvinafilet met spinazie, geroosterde aardappel en botersaus met Hollandse garnalen € 24

Nagerechten

  • Kaas, 5 verschillende kaassoorten met kletzenbrood € 10
  • Koffie Friandries, koffie met vier bonbons van chocolaterie Friandries, bekend om hun presentatie en smaakcombinaties € 8
  • Omelette sibérienne van peer, koffie en amandel € 10
  • Chocolade, moelleux van chocolade met hangop en ijs € 10

Theaterschotel: € 18,50

Dagelijks wisselende schotel geserveerd met salade, brood, boter en olijfolie

Menu Surprise

Een culinair verrassingsmenu met seizoensgebonden ingrediënten. 

  • 4 gangen • € 45
  • 5 gangen • € 55

• let op! Menu's zijn uitsluitend per tafel te reserveren!

Laat je verrassen: à la carte