Laat je verrassen: à la carte

let op! Het is tijdelijk niet mogelijk á la carte te reserveren. Voor wie zich wel wil laten verrassen, blijft de dagelijks wisselende theaterschotel beschikbaar.

Restaurant Lucebert werkt met dit menu van vrijdag 13 december tot en met donderdag 26 december

Voorgerechten

Bij de voorgerechten serveren we brood, boter en olijfolie

  • Bisque met coquille en prei € 15
  • Kroketjes, vegetarische kroketjes van zuurkool met mosterdmayonaise en salade van witlof
    en sinaasappel € 12
  • Drieluik van zalm, cocktail van gepocheerde zalm, gravad lax met brioche en geroosterde zalm met bearnaisesaus € 13
  • Kalf, rosbief van kalfsstaartstuk, ‘pittige salade’, truffelmayonaise en bietenchips € 13
  • Eend, salade met gebakken eendenborst, vijg, noten, manchego en oude aceto balsamico € 13

Hoofdgerechten

  • Scholfilet met citroen in de oven bereid, met in tempura gefrituurde groenten, dragon-aardappels en tartaarsaus € 22
  • Rode poon, op de huid gebakken rodepoonfilet met lintpasta, romanesco, Parmezaanse kaas
    en salbitxada € 23
  • Babypompoen gevuld met Beluga linzen en Manchego, geserveerd met saus van gepofte tomaat en groene kruiden € 20
  • Hert, hertenbiefstukjes met stamppotje van zwarte kool, gebakken spruitjes en piccalilly € 26

Nagerechten

  • Kaas, 5 verschillende kaassoorten met kletzenbrood € 10
  • Koffie Friandries, koffie met vier bonbons van chocolaterie Friandries, bekend om hun presentatie en smaakcombinaties € 8
  • Bavarois van banaan met gekarameliseerde banaan en hazelnoot € 9
  • Brownie van pure chocolade en noten met vanille-ijs € 9

Theaterschotel: € 18,50

Dagelijks wisselende schotel geserveerd met salade, brood, boter en olijfolie

Menu Surprise

Een culinair verrassingsmenu met seizoensgebonden ingrediënten. 

  • 4 gangen • € 45
  • 5 gangen • € 55

• let op! Menu's zijn uitsluitend per tafel te reserveren!

Laat je verrassen: à la carte