Over Theaters Tilburg

Wie zijn wij
Theaters Tilburg bestaat uit de schouwburg, concertzaal en studio. Eén culturele onderneming met een breed scala aan podiumkunsten. Theaters Tilburg is een open huis voor alle inwoners van Tilburg en omgeving en biedt een totaalaanbod dat blijft verrassen. De eigen programmering bestaat uit ruim 350 voorstellingen en concerten. Van cabaret tot klassieke muziek. Van musical tot dans. Daarnaast is Theaters Tilburg een welkom huis voor uitvoeringen van amateurgezelschappen uit de regio.

Stichting Theaters Tilburg kent een directie- en managementteam, vele medewerkers en een Raad van Toezicht

Ode aan Theaters Tilburg. Geschreven door Martijn Neggers, opgedragen door Jochen Otten.

Onze ambitie
Theaters Tilburg heeft een heldere ambitie: wij willen het podium van de stad zijn. Daartoe brengen we bewoners en organisaties samen met aanbod van makers van podiumkunsten. Daartoe selecteren we een aanbod dat past bij ons publiek en programmeren we voorstellingen die hen verrassen. In alles zijn gastvrijheid, kwaliteit en innovatie voor ons leidend. Onze belangrijkste functies zijn bewoners, makers en organisaties bedienen en bij elkaar betrekken om samen te bouwen aan een belangwekkende ontmoetingsplek.

Download hier onze toekomstvisie 2017-2020.

Vacatures
Regelmatig zoeken wij bevlogen collega's die Theaters Tilburg komen versterken. Je vindt onze vacatures hier

Steun Theaters Tilburg
Draag je Theaters Tilburg een warm hart toe, en wil je bijdragen aan onze visie? We hebben verschillende mogelijkheden, afhankelijk van de specifieke wens. Wil je een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van cultuureducatie in onze stad? Bekijk dan eens de mogelijkheid om Partner te worden van Theaters Tilburg. Ben je op zoek naar meer verdieping? Dan is Vriend worden van Theaters Tilburg misschien wel iets voor je.

Techniek
Je kunt hier de pdf-documenten met alle technische gegevens en de plattegronden van onze zalen downloaden. Voor vragen kun je contact opnemen met de afdeling techniek, bereikbaar via techniek@theaterstilburg.nl of 013 - 5490 390.

ANBI status
Theaters Tilburg heeft een ANBI status (Algemeen Nut Beogende Instelling). Ons jaarverslag en onze fiscale gegevens vind je hier.

Over Theaters Tilburg