We mogen weer open!

Het zal je niet zijn ontgaan. Na een half jaar (!) lege podia en zalen, mogen we de deuren van Theaters Tilburg weer openen. Op de valreep, want het eind van theater- en concertseizoen 2020/2021 is in zicht. Maar toch zijn we dolgelukkig nog éven te kunnen doen wat we het liefst doen! Zien we je binnenkort?

Programma
Wat kijken we weer uit naar de muzikale en theatrale avonden, het geroezemoes in de zaal. Onze deuren gaan vanaf woensdag 9 juni weer open voor maximaal 50 gasten per voorstelling of concert. Uiteraard gelden maatregelen als de 1,5 meter afstand, het dragen van een mondkapje en het in achtnemen van de adviezen in geval van gezondheidsklachten nog altijd, zowel voor onze gasten als medewerkers.

Een deel van het programma zal – vanwege deze richtlijnen – alsnog komen te vervallen. Bekijk onze agenda voor een up to date overzicht van de voorstellingen en concerten die gepland staan!

Theatercafé
De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan een flinke opfrisbeurt voor het Theatercafé. Als de maatregelen het toelaten – vermoedelijk vanaf 30 juni – presenteren we een toegankelijk en aansprekend buitenprogramma, en kun je – in de aangename schaduw van de toneeltoren – aanschuiven voor een drankje. Houd onze website in de gaten voor meer informatie!

Openingstijden
Vanaf dinsdag 8 juni worden de bereikbaarheid en openingstijden van de Ticketservice ook aangepast.

  • dinsdag t/m zaterdag
    telefonisch van 12:00 tot 16:00 uur
  • donderdag t/m zaterdag
    balie van 12:00 tot 16:00 uur
  • avond- of middagvoorstellingen
    1 uur voor aanvang

fotograaf: Jules van Iperen