Ticketverkoop voor programma vanaf januari

Inmiddels is de ticketverkoop voor het programma van september t/m december gestart. Toch zie je op onze website ook meerdere voorstellingen en concerten terug vanaf januari 2021. Hoe zit dat? 

programma vanaf januari 2021
De voorstellingen en concerten die je nu terugziet in de agenda vanaf 2021 (met de melding Later in verkoop) zijn de evenementen die vanwege de coronamaatregelen afgelast moesten worden afgelopen jaar. Voor deze afgelaste voorstellingen, zie je de nieuwe gevonden datum dus terug in de agenda. Gasten die op de oorspronkelijke datum een ticket hadden, hebben uiteraard de mogelijkheid gekregen naar de nieuwe datum mee te verplaatsen. 

Ook zijn er vanwege de coronamaatregelen enkele voorstellingen en concerten die voor het najaar reeds in verkoop waren alsnog verplaatst. Ook deze voorstellingen en concerten vind je daarom terug in de agenda vanaf januari. 

start verkoop
Producenten, artiesten, gezelschappen en theaters hebben in gezamenlijkheid besloten de ticketverkoop voor de periode vanaf januari uit te stellen. De verwachting is dat we half oktober meer kunnen zeggen over de specifieke data. De reden dit in gezamenlijkheid uit te stellen, is omdat we simpelweg nog niet kunnen zeggen met welke maatregelen we te maken hebben vanaf januari. Door hierover in oktober nieuwe afspraken te maken, kunnen we een programma samenstellen en aanbieden dat passend en veilig is binnen de gestelde richtlijnen. 

uitzonderingen
Zoals altijd zijn er uitzonderingen op de regel. De voorstellingen en concerten vanaf januari die al wél in de verkoop zijn, vind je daarom eenvoudig terug in onderstaande bundel. Hier vind je ook nieuwe programma's die hun weg naar onze agenda hebben gevonden voor de aankomende maanden.

Heb je toch nog opmerkingen en/of vragen hierover? Neem dan contact op met de afdeling Marketing & Educatie: communicatie@theaterstilburg.nl.