Ticketverkoop 2021 van start

Wat zijn we blij én trots het programma van januari t/m juni te kunnen presenteren. Verrassende avondjes uit weer samen live beleven. We kijken er naar uit! De ticketverkoop start op donderdag 10 december om 12:00 uur.

We hebben met alle geboekte artiesten en gezelschappen bekeken welke voorstellingen en concerten onder de gewijzigde omstandigheden doorgang kunnen vinden. Uitgangspunt is dat we voorstellingen wil blijven bieden, of het nu voor 30 of 200 gasten is. Gelukkig kan er een gevarieerd aanbod worden geboden, hoewel in deze tijd niets in beton gegoten is. Voor nu kunnen we namen aankondigen als Daniël Arends, Herman van Veen, Nederlands Dans Theater, musical Kinky Boots, Nasrdin Dchar, Frank Boeijen en Amsterdam Sinfonietta. De jongste theaterbezoekers kunnen zich verheugen op onder andere Pippi Powerrr en Buurman & Buurman.

Veilige avond uit
Uiteraard verloopt een bezoek aan een voorstelling of concert in overeenstemming met de richtlijnen vanuit de overheid. Rob van Steen, directeur Theaters Tilburg: “We konden niet wachten om weer bezoekers te kunnen ontvangen. Juist in deze periode is het belangrijk om een ontmoetingsplek te kunnen zijn voor artiesten en publiek. Om toch de live ervaring en een avondje uit te kunnen bieden, hoe kleinschalig ook. We zijn blij dat veel artiesten en gezelschappen bereidwillig waren om mee te werken, waardoor we een heel mooi programma kunnen aanbieden. Of het nu voor 30 man publiek is, voor 60 of 200. Het is natuurlijk aanzienlijk minder dan we gewend zijn. Maar hoe bijzonder is het om er bij te kunnen zijn?”