Theaters Tilburg stelt kaartverkoop 20/21 uit

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen. We zien ons helaas genoodzaakt om de aankondiging en start kaartverkoop voor het nieuwe seizoen 2020/2021 opnieuw uit te stellen. Het nieuwe programma, waar we met gepaste trots naar uitkeken, is op dit moment nog té onzeker. Samen met alle gezelschappen, orkesten en impresariaten nemen we daarom de komende weken de tijd om nieuwe afspraken te maken. Over wat wél door kan gaan, wat op een andere manier door zal gaan en helaas ook wat niet door zal kunnen gaan.

Normaliter hebben we daar maanden de tijd voor, nu enkele weken. Er is dus werk aan de winkel! Daarnaast bereiden we ons uiteraard voor op het 1,5 meter-theaterbezoek, en hoe dat er uit moet komen te zien. Eind juni verwachten we weer beter zicht te hebben op de toekomst, en informeren we je graag over de nieuwe verkoopdata. Vermoedelijk zal dit medio augustus worden.

Hoe zit het met…?

  • Ambassadeurs van Theaters Tilburg kunnen – ondanks deze verschuiving - nog altijd genieten van voorrang en de 10% korting in de voorverkoop.
  • We blijven gasten die tickets hadden voor de afgelaste voorstellingen in verband met de coronamaatregelen, de komende weken informeren over verplaatsingen en annuleringen.