Theaters Tilburg speelt buiten

Jostijn Ligtvoet Fotografie

Nadat we ruim 3 maanden gesloten zijn geweest, gaan we weer open! Anders dan je van ons gewend bent, maar deze tijden vragen om ‘anders’. In de maand juli gaan we leuke evenementen voor je organiseren. Kleinschalig. Zowel buiten als binnen, waar je met een beperkt aantal mensen unieke voorstellingen kan meemaken. Voor het programma in de zalen zijn al meerdere voorstellingen in verkoop gegaan. Voor het buitenprogramma start de ticketverkoop op vrijdag 26 juni om 12:00 uur.

Theaters Tilburg speelt buiten

Wat is er leuker dan in de buitenlucht met een drankje genieten van mooie optredens? Dat dachten wij ook, dus in juli hebben we niet alleen optredens in onze zalen, maar spelen we ook buiten. Met een buitenpodium, op het terras voor Lucebert, waar je van vrijdag t/m zondag kan genieten van allerlei optredens. Zo raak je in zomerse sferen met onder anderen Dr. Brass, Karin Bloemen, De Prima Donna’s of de Kaapverdische muzikant Miroca Paris. Je reserveert een tafeltje met alleen een welkomstdrankje, met borrelhapjes of met een menu. Wat je wil. Kijk hier voor het buitenprogramma.

Theaters Tilburg speelt binnen

In onze zalen kun je in juli van vrijdag t/m zondag terecht voor onder andere concertjes en cabaret. Met maximaal 100 personen, maar dat maakt het helemaal bijzonder. Want hoe vaak kun je onder anderen Stef Bos, Paul de Munnik, The Kik en Jörgen Raymann met zo’n klein gezelschap aanschouwen? Ook voor de jongste theatersbezoekers is het feest in de zomer, onder andere bij Sesamstraat, Peter Pan en Het Astronautje. Kijk hier voor het binnenprogramma.