Theaters Tilburg in verband met het coronavirus gesloten t/m 31 mei

Alle voorstellingen, concerten en events zijn t/m 31 mei afgelast

laatste update: donderdag 2 april 16:30 uur


Naar aanleiding van de (aangescherpte) maatregelen vanuit de Nederlandse overheid zijn Theaters Tilburg en restaurant Lucebert gesloten. De Ticketservice blijft (beperkt) bereikbaar via mail: ticketservice@theaterstilburg.nl

  Theaters Tilburg is thuis, maar blijft informeren én inspireren. Alle andere afdelingen en medewerkers blijven waar mogelijk eveneens via e-mail bereikbaar. Een reactie kan wel iets langer op zich laten wachten dan je van ons gewend bent.

  Afgelaste voorstellingen en concerten

   Het aantal voorstellingen en concerten dat vanwege de corona-maatregelen afgelast is, is groot: zo’n 130 middagen en avonden in een van onze zalen. Van gezelschappen die met meerdere voorstellingen door het land reizen, van artiesten met volle agenda’s én van producenten die de impact van deze situatie heel hard voelen. 130 middagen en avonden die we inmiddels tot ver ná 1 juni proberen te verplaatsen. Het zijn nogal wat puzzelstukjes die op hun plek moeten vallen dus in deze onzekere tijden. Op dit moment kunnen we je dus nog niet berichten over het vervolg, maar weet dat we hard aan het werk zijn. Voor jou én al die artiesten.

   Wat je van ons mag verwachten

   Alle tickethouders zijn reeds via e-mail en/of telefonisch op de hoogte gebracht als een voorstelling of concert afgelast is. We geven iedereen wekelijks via de nieuwsbrief een update over de stand van zaken. Wanneer we definitieve informatie hebben over vervangende data en/of restitutie, dan nemen we proactief contact met je op!

   Tickets retourneren

    In deze situatie van overmacht is het tot nader bericht niet mogelijk je tickets voor de voorstellingen en concerten t/m 31 mei te retourneren volgens onze reguliere voorwaarden. We nemen actief deel aan de gesprekken binnen de branchevereniging om te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn, en zetten ons in om hier spoedig meer duidelijkheid over te geven.

    En voorstellingen vanaf 1 juni? 

    Of voorstellingen vanaf 1 juni weer door kunnen gaan, weten we nog niet. Binnen de huidige maatregelen is dit het geval, maar we wachten het af. Heb je vragen over je tickets of de voorstelling? Stuur dan een e-mail aan ticketservice@theaterstilburg.nl

    We verkeren in Nederland in een unieke situatie met grote impact. We danken alle gasten voor hun begrip en geduld in deze situatie, en de aardige en vriendelijke woorden die we van hen hebben mogen ontvangen. Het is erg gewaardeerd!
    We verkeren in Nederland in een unieke situatie met grote impact. We danken alle gasten voor hun begrip en geduld in deze situatie, en de aardige en vriendelijke woorden die we van hen hebben mogen ontvangen. Het is erg gewaardeerd!
    Medewerkers Theaters Tilburg