Theaters Tilburg & coronamaatregelen

  • laatste update: vrijdag 31 juli 

Bereikbaarheid Theaters Tilburg

Vanwege de coronamaatregelen is Theaters Tilburg op dit moment beperkt geopend, maar je kunt ons altijd bereiken via e-mail. Houd er rekening mee dat ook vanwege de vakantieperiode niet iedereen aan het werk is, een reactie kan dus iets langer op zich laten wachten dan je van ons gewend bent. 

Onze Ticketservice is ook beperkt bereikbaar via e-mail: ticketservice@theaterstilburg.nl. In augustus, wanneer de kaartverkoop van de eerste maanden van 2020/2021 start, is ook de balie beperkt geopend. Telefonisch blijft de Ticketservice gesloten. 

Afgelaste voorstellingen & concerten

Maanden zijn we bezig geweest met artiesten, gezelschappen, orkesten en producenten nieuwe data te vinden voor het grote aantal afgelaste voorstellingen en concerten. Inmiddels hebben we vrijwel alle gasten met een ticket voor een van deze evenementen kunnen informeren. Heb je onverhoopt nog geen bericht van ons gehad? Neem dan contact op via ticketservice@theaterstilburg.nl, zodat we een en ander alsnog in orde kunnen maken. 

Over de verschillende opties die we gasten hebben geboden, en de landelijke ticketregeling Bewaar je ticket, geniet later lees je meer via onderstaande links. Aanvullende vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op!

Kaartverkoop & een bezoek aan Theaters Tilburg

De kaartverkoop bij en een bezoek aan Theaters Tilburg zal de komende tijd anders verlopen dan je van ons gewend bent. Met welke maatregelen, richtlijnen en aanpassingen je rekening kan en moet houden, lees je bij Plan je bezoek en de Veelgestelde vragen.