Terug in het theater: TITANIC de musical

Met meer dan 800 voorstellingen op Broadway behoort Titanic tot de grootste musicalsuccessen van het afgelopen decennium. 25 jaar na de première van Titanic op Broadway komt de musicalhit en winnaar van Tony Awards voor Beste Musical terug naar Nederland. Een meeslepend verhaal over hoop, liefde en ambitie. Deze indrukwekkende musical met iconische muziek, een live-orkest en een 25 man sterke cast is van 8 t/m 13 maart 2022 in Theaters Tilburg te zien. Reis mee en beleef een onvergetelijke avond uit!

10 april 1912. Het grootste en meest luxe passagiersschip ter wereld vertrekt uit de haven van Southampton met bestemming New York. Aan boord 1301 passagiers en 941 bemanningsleden. Onwetend van het lot dat hen wacht. Wat begon als een reis vol toekomstdromen, romantiek en luxe, ontaardt in een strijd met het water.

Droom mee met de derdeklaspassagiers over een nieuw leven in Amerika en zie hoe de eersteklaspassagiers zich wentelen in grenzeloze luxe. Maak kennis met reder Ismay die geschiedenis wil schrijven maar kapitein Smith tot wanhoop drijft, en ontwerper Andrews die beseft dat hij een kapitale ontwerpfout maakte.

Met o.a. René van Kooten, Wieneke Remmers, Richard Spijkers, Mariska van Kolck, Dennis Willekens, Bert Simhoffer en Jordy van Loon.

Tickets
Tickets (vanaf € 45) zijn vanaf maandag 10 mei 09:00 uur op www.titanicdemusical.nl te koop.
Vanaf zaterdag 26 juni kun je je tickets ook via de website van Theaters Tilburg bestellen.