Start kaartverkoop nieuw seizoen

Aankomend seizoen staan er ruim 400 voorstellingen in vele genres in Theaters Tilburg. Vanaf september zijn er volop premières en staan er internationale top, nieuwe en bekende namen op het toneel. De kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen is inmiddels van start gegaan.

Premières 
Veel voorstellingen beleven hun première in Theaters Tilburg. Wat extra bijzonder is, is dat Marc-Marie Huijbregts zijn Oudejaarsshow opneemt in de schouwburgzaal. Andere voorstellingen die in première gaan, zijn van Het Zuidelijk Toneel, Robèrt van Beckhoven, Rick de Leeuw, Red Sky Performance en Gers Pardoel.

Hoogtepunten
Vanaf september staan de drie zalen weer vol met voorstellingen. Zo zullen de musicals Evita en All Stars de schouwburg aan doen en komen bekende namen als Jan Smit, Brigitte Kaandorp, Arjen Lubach en onze eigen Guus Meeuwis langs. Tevens ontbreekt het niet aan indrukwekkende dansvoorstellingen, waaronder die van Hofesh Shechter Company en LeineRoebana. Trouwe gezelschappen als Toneelgroep Maastricht, Het Nederlands Danstheater en philharmonie zuidnederland keren ook komend seizoen terug. In de concertzaal staan onder anderen Lisa Loïs, Tania Kross en het Concert van de Stilte. Ook Kamermuziek Souvenir presenteert weer verschillende wereldtoppers. 

Kaartverkoop
Dinsdag 22 mei is de kaartverkoop van seizoen 18/19 gestart, tickets zijn verkrijgbaar via www.theaterstilburg.nl, telefonisch via 013 5432220 of rechtstreeks aan de balie van Theaters Tilburg