Singer-songwriter talent gezocht!

Droom jij van een singer-songwriter carrière en wil je op een tof podium staan? Dat kan! Tilburgse singer-songwriter Claudy volgt een muzikaal traject binnen Theaters Tilburg en zoekt nog meer ongekend singer-songwriter talent om er samen een onvergetelijk muzikaal avondprogramma van te maken!

Dit is de ultieme kans om samen met nog wat singer-songwriters in de studiozaal van Theaters Tilburg een geheel akoestisch optreden neer te zetten. Het motto is: voor en met de stad. In dit geval: Tilburg. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen kan er een selectie/auditie plaats vinden in week 7. Ook is het belangrijk dat je in week 8/9, midden april en week 19 beschikbaar bent.

Claudy is een singer-songwriter in hart en nieren, afkomstig uit Tilburg. Ze heeft altijd een passie voor muziek gehad en schrijft persoonlijke luisterliedjes. Ze schrijft Nederlandstalige teksten die recht uit haar hart komen. Dit is zeer kenmerkend in combinatie met haar Brabants accent. Slechts gewapend met een akoestische gitaar en haar warme stemgeluid brengt ze haar liedjes solo ten gehore.

Aanmelden
Meld jezelf aan via info@claudymusic.nl tot en met zaterdag 1 februari.

Let op: stuur je biografie, korte motivatie en een video van een eigen liedje waar je live te horen bent.

Zijn er nog vragen? Zet deze erbij! Begin februari zal er mailcontact worden opgenomen.