Operazanger Henk Poort in Theaters Tilburg

Op zaterdag 29 februari staat opera- en musicalzanger Henk Poort met zijn nieuwe voorstelling Helden in de concertzaal van Theaters Tilburg. Tijdens zijn concert ontmoeten we zijn voorbeelden en inspiratiebronnen.

Zijn duet uit The Phantom of the Opera met Floor Jansen is ruim 3 miljoen keer bekeken op Youtube - zijn versie van Simon and Garfunkels Sound of Silence 2 miljoen maal. Henk Poort maakte in het tv-programma De beste zangers van Nederland grote indruk. Nu komt hij met zijn solovoorstelling Helden naar onze concertzaal.

Toen Henk gevraagd werd deel te nemen aan De beste zangers, werd hem gevraagd wie zijn muzikale helden zijn. Dit gaf hem de inspiratie voor zijn nieuwe solovoorstelling. Hierin ontmoeten we Henks voorbeelden en inspiratiebronnen: helden van het Jordaanlied, helden van de opera en helden uit zijn persoonlijke leven. En tot zijn verbazing blijkt Henk zelf ook een held voor anderen te zijn. Geniet van een avond vol prachtige nummers uit opera’s, musicals en het Nederlandstalige repertoire, omlijst door bijzondere, persoonlijke verhalen.

Verkoopinformatie
Helden van Henk Poort vindt plaats op zaterdag 29 februari om 20:30 uur in de concertzaal van Theaters Tilburg. Tickets zijn verkrijgbaar via theaterstilburg.nl, aan de balie of telefonisch via 013 543 22 20.