Nieuw programma: lancering & start verkoop

Na meerdere malen de lancering en start verkoop van het nieuwe seizoen uitgesteld te moeten hebben, is het nu dan eindelijk zover! Theaters Tilburg presenteert het nieuwe programma van september t/m december, waarna de daaropvolgende weken de verkoop van start gaat. 

Programma september t/m december
Begin maart stond een goed gevuld theaterseizoen in de steigers. Door de coronacrisis moesten we dat programma echter zo goed als volledig van tafel vegen, en hebben we de laatste weken hard gewerkt aan een nieuw, passend programma. Omdat het programma vanaf januari nog volop in beweging is, hebben we ervoor gekozen te starten met de verkoop van enkel het programma van september t/m december. Medio oktober kondigen we vervolgens verkoopdata van de tweede helft van het theater- en concertjaar aan. 

Aankondiging programma
Waar Theaters Tilburg het nieuwe theater- en concertprogramma voorheen in een mooi, dik programmaboek presenteerde, zien we daar in deze tijd van af. Het nieuwe programma wordt gelanceerd op deze website, we brengen verschillende digitale inspiratiemagazines uit én versturen tips mee in de nieuwsbrief. We helpen je graag op weg om een goed overzicht te krijgen van het programma. Kijk hier voor de extra maandoverzichten en voor de inspiratiemagazines op genre, smaak en zaal. 

Start verkoop
De kaartverkoop voor het programma van de eerste helft van het seizoen start op zaterdag 22 augustus. Onze Ambassadeurs genieten van een week voorrang, en kunnen al vanaf zaterdag 15 augustus (met 10% korting!) tickets bestellen. 

We verkopen enkel tickets via de website én aan de Ticketservice-balie. De Ticketservice is niet telefonisch bereikbaar, en slechts beperkt via e-mail. Aan de balie houden we uiteraard rekening met de 1,5 meter. 

Openingstijden Ticketservice
De balie van de Ticketservice is geopend op: 

  • za 15 augustus: 12:00 - 17:00 uur
  • do 20 t/m za 22 augustus: 12:00 - 17:00 uur
  • do 27 t/m za 29 augustus: 12:00 - 17:00 uur