Grote belangstelling voorverkoop

Rundfunk
Rundfunk

50.000 tickets verkocht in de eerste dagen

Voor het nieuwe theater- en concertseizoen ging op 18 mei de ticketverkoop van start. We presenteren zo’n 400 voorstellingen en concerten die in een van de drie zalen te zien zijn vanaf september 2019. De belangstelling was groter dan de twee voorgaande jaren. In minder dan een week waren er al ruim 50.000 tickets verkocht. De bekendste namen van het nieuwe programma? Dat zijn de cabaretiers Theo Maassen en Daniël Arends, hun voorstellingen waren binnen enkele uren uitverkocht.

Hardlopers
Cabaret blijkt dus ook dit jaar weer het meest populair. Ook de voorstellingen van Henry van Loon en vlogster Nienke Plas zijn inmiddels uitverkocht, net als in de studio de shows van Kasper van der Laan en De Partizanen Op muziekgebied zijn het de concerten van Ilse Delange en Waylon die zo goed als uitverkocht zijn. Voor de volgende voostellingen en concerten is de belangstelling eveneens groot, maar zijn nog wel (enkele) tickets beschikbaar: Najib Amhali, Rundfunk, Danny Vera, BLØF, ABBA Gold, Plien & Bianca, Martijn Koning, Johnny de Mol, Bert Visscher, Karin Bruers, Stefano Keizers en The Analogues.

Extra voorstellingen
Achter de schermen zijn we druk bezig met het boeken van extra voorstellingen van gewilde artiesten en gezelschappen. Altijd op de hoogte blijven van (extra) voorstellingen en concerten? Houd de website en social media kanalen in de gaten.