Gratis opening dansseizoen

Aan het begin van een nieuw en spetterend dansseizoen brengt Tilburg Dansstad DANCE FISH DANCE, een gratis middag vol gevarieerde dans. Met vooral dans om naar te kijken, maar ook workshops en masterclasses om mee te doen. De middag vindt plaats op zondag 30 september van 13:00 tot 18:00 uur, alles in en om Theaters Tilburg.

In het theater zijn dansers als vissen in het water. Aan het begin van een nieuw seizoen zet Tilburg Dansstad de deuren en sluizen open voor een hele middag dans. Dans van prijswinnaars tot straatvechters tot en met de allerjongste generatie. Met namen als Jelena Kostic, United Cowboys, Xisco Riboch (Hustle Kidz), Vloeistof en aanstormend talent als Annemijn Rijk en Piet Van Dycke (kersverse winnaar Jacques de Leeuw Prijs). Van intieme solo tot groepswerk, van hiphop tot Syrische volksdans. Het onderdeel TUDé (Tilburg Urban Dance Events) presenteert de urban dance community en Kick Off biedt o.a. een open podium aan talentvolle amateurs.

Het volledige programma is te zien op www.tilburgdansstad.nl.

Tilburg Dansstad
Tilburg Dansstad is een samenwerking op het gebied van talentontwikkeling, programmering en marketing van verschillende partners: Fontys Hogeschool voor de Kunsten, Theaters Tilburg, De Nieuwe Vorst, DansBrabant en Factorium Podiumkunsten.

f: William van der Voort
f: William van der Voort