De deuren van Theaters Tilburg blijven nog langer gesloten

De komende weken gaan er geen verdere versoepelingen van maatregelen vanuit de overheid plaatsvinden. Culturele instellingen blijven tenminste gesloten t/m 25 mei. De voorstellingen en concerten die plaats zouden vinden in deze periode worden daarom afgelast, in navolging van het programma tot 11 mei dat al eerder was afgelast.

Wat kan ik nu verwachten?
Tickethouders van de voorstellingen en concerten die vanwege de verlenging van de lockdown worden afgelast, worden uiteraard persoonlijk op de hoogte gebracht. We blijven ons best doen om waar mogelijk nieuwe data voor de afgelaste voorstellingen te vinden, maar moeten in andere gevallen ook overgaan tot definitieve annulering. Wanneer we hierover uitsluitsel kunnen geven, dan ontvangen onze gasten hier bericht over. Wat de verschillende (restitutie-)mogelijkheden zijn die we bieden, kun je hier teruglezen. 

Waar kan ik terecht met vragen of opmerkingen?
We kunnen ons voorstellen dat je met vragen zit. Hoewel we ook nog niet alle antwoorden hebben op dit moment, kun je natuurlijk altijd bij ons terecht met vragen of opmerkingen.

  • Ticketservice is telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m donderdag, 12:00 - 16:00 uur.
  • Uiteraard kun je buiten genoemde tijden ook altijd mailen: ticketservice@theaterstilburg.nl.


De receptie van Theaters Tilburg is geopend en bereikbaar van maandag t/m vrijdag, 08:30 - 17:30 uur. 

laatste update: maandag 3 mei, 09:00 uur