De deuren van Theaters Tilburg blijven gesloten t/m 9 februari

Theaters Tilburg blijft vanwege de verlening van de lockdown gesloten t/m 9 februari. Daarmee kunnen ook de voorstellingen en concerten in de periode van 19 januari t/m 9 februari niet doorgaan zoals gepland, en worden deze afgelast. Tickethouders worden hiervan uiteraard persoonlijk op de hoogte gebracht.

Wat kan ik nu verwachten?
Opnieuw gaat Theaters Tilburg samen met de artiesten, orkesten en gezelschappen in beraad, en zoeken we waar mogelijk naar nieuwe data voor de afgelaste voorstellingen. Wanneer we iets kunnen zeggen over een definitieve verplaatsing of onverhoopte annulering, ontvangen onze gasten hier bericht over.

Wordt een voorstelling of concert verplaatst naar een nieuwe datum? Dan blijven indien gewenst je tickets geldig! We zenden je wel nieuwe tickets met de juiste datum toe, om onduidelijkheden te voorkomen. Mocht je niet kunnen of willen op de nieuwe datum, dan heb je het aankoopbedrag van de tickets uiteraard van ons tegoed. Je kunt er voor kiezen dit om te zetten in een digitaal tegoed en in te zetten bij een volgende aankoop, of om het teruggestort te krijgen op je rekening.

Waar kan ik terecht met vragen of opmerkingen?
We kunnen ons voorstellen dat je met vragen zit. Hoewel we ook nog niet alle antwoorden hebben op dit moment, kun je natuurlijk altijd bij ons terecht met vragen of opmerkingen.

  • Ticketservice is telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m donderdag, 12:00 - 16:00 uur.
  • Uiteraard kun je buiten genoemde tijden ook altijd mailen: ticketservice@theaterstilburg.nl.