Nederlandse Musical Dagen

De Nederlandse Musical Dagen zijn dit jaar op vrijdag 29 en zaterdag 30 juni. We trappen het festival af met de Summer Sing Along. Zing een avond mee met de mooiste musicalhits, onder begeleiding van het Festival Orkest van het Zuiden. Leo Alkemade en Janouk Kelderman presenteren de avond en worden hierbij muzikaal ondersteund door o.a. Michelle van de Ven (Sweeney Todd), Marcel Visscher (De Gelaarsde Kat, Beauty & the Beast), Nadine Termeer (Motown Marbles) en studenten van Fontys Hogeschool voor de Kunsten en de MusicAllFactory. Dé musicalsterren van de toekomst! 

Een dag later ligt de rode loper uit voor het Musical Talent Gala, een grootse show met previews van musicals die in het nieuwe theaterseizoen te zien zullen zijn. Wat dacht je van Mamma Mia!, Op Hoop van Zegen, The Addams Family en All Stars? Vele sterren maken hun opwachting: o.a. Jonathan Demoor, Marjolein Teepen, Mariska van Kolck en Annefleur van den Berg. Het gala wordt gepresenteerd door musicalkenner Frits Sissing.

Uitnodiging ontvangen voor Musical Talent Gala?
Klik hieronder op Musical Talent Gala en vervolgens op Bestellen. Hier kun je de ontvangen code invoeren (gebruik alleen hoofdletters) en je plaats reserveren. Natuurlijk kun je hier ook voor anderen tickets kopen voor de getoonde entreeprijzen.

Musical Theatre Conference
Op zaterdag 30 juni is overdag een lezing van o.a. musicalonderzoeker en schrijfster Sanne Thierens over Annie M.G. Schmidt. Sinds 2015 doet zij als promovenda onderzoek naar de musicals van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink aan de University of Winchester. Aanvang 11:00 uur, Fontys Hogeschool voor de Kunsten, toegang is gratis.

Girlfriends
In CC Jan van Besouw kun je om 15:00 uur de musical Girlfriends zien. Een speciale musicalvoorstelling van de talentvolle jonge studenten van Fontys Musicaltheater. Voor het eerst spelen deze getalenteerde studenten een grote musical buiten de muren van Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Aanvang 15:00 uur, toegang € 10, tickets zijn hier te koop.

Nederlandse Musical Dagen
Nederlandse Musical Dagen