Maaike Ouboter & Eric Corton

Harnas van Glas

bijgeboekte voorstellingen muziek
za 5 feb 2022
start 20:30 einde n.n.b. pauze n.n.b. locatie studio

Schijf je in! De verkoop van dit theaterconcert start op zaterdag 11 september om 12:00 uur. Zeker zijn van een plekje? Door op de bestelknop te drukken, kun je je eenvoudig inschrijven voor de wachtlijst!

Maaike Ouboter en Eric Corton gaan samen het theater in: de plek waar ze allebei zo van houden. In een bijzondere avond gaan ze met elkaar en het publiek in gesprek over het leven. Over loslaten, vasthouden, hoeveel liefde er in verdriet zit én maken ze samen muziek. Dichtbij en met open vizier.

De twee multi-talenten leerden elkaar kennen tijdens de opnames van De Beste Singer Songwriter van Nederland waar Maaike Ouboter toenmalig jurylid Eric Corton tijdens de auditie direct diep wist te raken met het nummer Dat Ik Je Mis. Mede daardoor beleefde de zangeres een stormachtige doorbraak en volgden twee albums met enkele succesvolle tours. Haar nieuwe album Harnas van Glas verschijnt eind 2021.

Eric Corton "Al vanaf de eerste kennismaking hou ik van Maaike’s taal en manier van vertellen. Dat raakt en beroert me telkens weer. Dat we dat nu samen in het theater gaan doen voelt heel bijzonder."

Maaike Ouboter "Ik ken Eric al vanaf het begin van mijn carriere. Als hij kijkt, ziet hij echt. Ik voel dat hij dezelfde lagen van het leven kent en open naar de wereld kijkt. Ik kijk er zo naar uit om in het theater samen de diepte in te gaan - zowel muzikaal als in gesprek."

Maaike Ouboter - Dat ik je mis - De Beste Singer-Songwriter aflevering 2