Ensemble SPECTRA

De Gruffalo (4+)

verrassend (en) vrolijk concertzaal 25 jaar jeugd & familie
zo 10 apr 2022
start 14:30 einde n.n.b. pauze n.n.b. locatie concertzaal

Een muis op stap in ‘t donker bos. “Dat wordt smullen!”, dacht de vos. Om niet op de menukaart van Vos, Uil en Slang te verschijnen, verzint Kleine Muis de angstaanjagende Gruffalo. Met oranje ogen, een tong zwart als drop en paarse stekels van staart tot kop. Gelukkig weet muis dat de Gruffalo niet écht bestaat... Of toch? Wanneer Muis uiteindelijk met de echter dan echte Gruffalo de andere dieren bezoekt, denkt het monsterlijke  dier per abuis dat zij bang zijn voor dit piepkleine wezentje en vlucht zelf als de weerga het bos in!

Voor De Gruffalo - een klassieker van Julia Donaldson en Axel Scheffler - schreef dirigent-componist Iván Fischer muziek waar verrassing en herkenbaarheid hand in hand gaan. In een decor vol kleurrijke illustraties vertellen en spelen zeven zangers dit grappige en spannende muzikale verhaal voor kinderen vanaf 4 jaar!

  • muziek Ivan Fischer ensemble SPECTRA zangers Lissa Meyvis, Franches Dhondt, Hanne Nollet, Lars Corijn, Bruno De Canne, Wouter Vande Ginste & Leander Van Gijsegem