Ronnie Flex

Ronnie gaat naar huis

met hart en ziel T*Approved muziek
vr 22 okt 2021
start 20:15 einde 21:35 pauze nee locatie schouwburg

Hij groeide afgelopen vijf jaar uit tot een van de grootste artiesten van Nederland, stond op alle grote podia van Nederland, won alle prijzen die je als artiest kan winnen én werd bejubeld voor zijn unieke multidisciplinaire talent als rapper, zanger en producer.

Maar het grote succes had een donkere schaduwkant. Een depressie en cannabisverslaving zorgen ervoor dat hij door diepe dalen gaat, ondanks de vele hoogtepunten in zijn leven. Maar dan komt er een virus en staat het artiestenleven even helemaal stil. Er is tijd voor zijn familie, gezin en zijn grootste liefde: muziek maken. Ronnie is weer thuis.

Opgeladen en met een hoop nieuwe muziek gaat hij een nieuw avontuur aan in het theater. Een intieme muziekvoorstelling waar Ronnie zijn huiskamer en muziekstudio mee het podium op neemt. Zijn publiek komt op visite en krijgt een kijkje in hoe zijn nieuwe album tot stand is gekomen. Ter plekke wordt nieuwe muziek gemaakt en vertelt Ronnie zijn verhaal achter de muziek. Ronnie Flex zoals je hem nog niet eerder hebt gezien.

Ronnie Flex op Spotify
Ronnie Flex over zijn theatervoorstelling | Op1