FOURCE

In Concert

seizoen 2020/2021 muziek
vr 9 jul 2021
start 19:00 einde 20:15 pauze nee locatie schouwburg

Na een reeks uitverkochte concerten komt de populaire boyband FOURCE nu naar onze schouwburg! Het viertal, bestaande uit Ian, Niels, Jannes en Max, vertegenwoordigde Nederland tijdens het Junior Eurovisiesongfestival en is sindsdien hard op weg de meest succesvolle Nederlandse boyband ooit te worden. Met miljoenen streams op YouTube en Spotify en non-stop hits op nummer 1 in de Kids Top 20 ligt dit doel binnen handbereik! De vier jonge hartenveroveraars laten zich in onze zaal van hun beste kant zien. Geniet van hun eigen Nederlandstalige liedjes, maar ook Engelstalige covers. Voor alle fans én voor iedereen die FOURCE nog moet leren kennen!

Een onbezorgd theaterbezoek
Een bezoek aan Theaters Tilburg verloopt momenteel anders dan je van ons gewend bent. Kijk hier voor de maatregelen en reserveringsvoorwaarden voor een onbezorgd theaterbezoek.

  • Dit theaterconcert stond eerder gepland op 23 april, maar kon vanwege de coronabeperkingen niet doorgaan. Tickethouders zijn/worden persoonlijk op de hoogte gebracht van de wijziging.