Tis hier geen hotel!

Ellen Dikker, Dianne Liesker & Hanneke Drenth

cabaret & comedy
za 12 jun 2021
start 19:15 einde n.n.b. pauze n.n.b. locatie schouwburg

Gesmijt met deuren, muziek tergend hard, complete chaos in de slaapkamer: het leven met pubers is nooit saai. Cabaretières Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth laten op nuchtere en humoristische wijze zien hoe je met een beetje gezond verstand en zonder al te veel kleerscheuren die pubers overleeft. De regie is in handen van Jeroen Woe, bekend van cabaretduo Van der Laan & Woe, en is gebaseerd op de populaire website tishiergeenhotel.nl van Saskia Smith en Martine de Vente. Een herkenbare, humoristische (en soms gênante) voorstelling voor iedereen die een puber in huis heeft of zelf ooit puber is geweest.

Een onbezorgd theaterbezoek
Een bezoek aan Theaters Tilburg verloopt momenteel anders dan je van ons gewend bent. Kijk hier voor de maatregelen en reserveringsvoorwaarden voor een onbezorgd theaterbezoek.

  • Deze voorstelling stond eerder in april 2020 en vervolgens in januari en maart 2021 gepland, maar kon vanwege de coronabeperkingen niet doorgaan zoals gepland. Tickethouders zijn/worden persoonlijk geïnformeerd over de wijziging.

Tis Hier Geen Hotel (trailer)