Brel & Brass

Micheline van Hautem & Harmonie Orpheus

amateurkunsten
zo 28 mrt 2021
start 14:30 einde 16:30 pauze nee locatie concertzaal

Vanwege de coronabeperkingen kan dit concert niet doorgaan zoals gepland. Tickethouders zijn/worden persoonlijk de hoogte gebracht van de annulering. 

De mooiste liederen van Jacques Brel in een koperen jasje met harmonie, fanfare of brassband. Brel & Brass is het nieuwste, en prestigieuze project van Micheline Van Hautem.

Er zijn nogal wat artiesten die nummers van Jacques Brel brengen, maar Micheline's Brel & Brass heeft een een wel heel bijzondere aanpak. Voor dit unieke project liet Micheline nieuwe arrangementen maken voor blaasinstrumenten en percussie, door de veelgeprezen componisten Peter Habraken, Jan Nellestijn en Guus Janssen. Elk Brel & Brass concert treedt Micheline op met een ander harmonieorkest, fanfare of brassband. In onze concertzaal zal dat Koninklijke Harmonie Orpheus zijn. Speciale gast is bastrombonist Jos Jansen!

      Een onbezorgd theaterbezoek

      Een bezoek aan Theaters Tilburg zal de komende tijd anders verlopen dan je van ons gewend bent. We vragen je, voordat je reserveert, de up to date richtlijnen en voorwaarden te lezen. Bekijk ze hier.