Theater Artemis & Het Zuidelijk Toneel

Het eind van het begin van het einde (8+)

jeugd & familie
zo 7 mrt 2021
start 19:30 einde 21:00 pauze nee locatie schouwburg

Een voorstelling in z’n achteruit! Onder een dik pak sneeuw zou een voorstelling te zien moeten zijn. Althans, dat zeiden ze bij de kassa toen we de kaartjes kochten. Plotseling dwarrelen er sneeuwvlokjes omhoog en komt er iets tevoorschijn dat lijkt op een lege toneelvloer. Is dit het begin? Is dit het einde? Hallo…?

Deze familievoorstelling start waar normaal alle anderen eindigen: acteurs naar huis en alle spullen in de vrachtwagen. Klaar om door te rijden naar het volgende theater. Maar wat als er ondertussen helemaal geen theaters meer zijn? Het eind van het begin van het einde probeert als voorstelling wanhopig nog iets voor te stellen. Stap binnen in de wereld van prijswinnend regisseur Jetse Batelaan. Even origineel als grappig rekt hij de grenzen van de fantasie op en maakt hij de verwachtingen bewust niet waar. Misschien is het allerlaatste verhaal nog te redden of is er zelfs een weg terug. Wie helpt er mee?

  • coproductie Theater Artemis, Het Zuidelijk Toneel & hetpaleis regie Jetse Batelaan
  • Op dit moment houden we rekening met een beperkte capaciteit of mogelijke annulering in verband met de coronabeperkingen. De ticketverkoop is daarom tijdelijk gesloten. Wil je op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan in voor het Ticketalert.

Een onbezorgd theaterbezoek

Een bezoek aan Theaters Tilburg zal de komende tijd anders verlopen dan je van ons gewend bent. We vragen je, voordat je reserveert, de up to date richtlijnen en voorwaarden te lezen. Bekijk ze hier.