Kerst met

Nederlandse Bachvereniging

lichtpuntjes
klassieke muziek
Locatie: concertzaal
wo 23 dec 2020 start 19:00 einde nog niet bekend pauze nee

Kerst met Nederlandse Bachvereniging is een hoopgevend kerstconcert dat leunt op Bachs Weihnachts-oratorium. Het kerstverhaal uit Lukas wordt verteld aan de hand van de koralen en de recitatieven van het Weihnachts-oratorium; de aria’s zijn vervangen door muziek van andere componisten uit de tijd van Bach, zoals Telemann en Corelli. Het programma sluit af met Bachs cantate Nun komm, der Heiden Heiland. Met de feestelijke en troostrijke muziek van Bach in dit intieme concert, brengt de Nederlandse Bachvereniging licht en hoop in de donkere maand.

  • bezetting musici van de Nederlandse Bachvereniging onder leiding van Shunske Sato

Loting
Dit concert was al in verkoop onder de naam Weihnachts-oratorium en gaat nu door voor maximaal 30 gasten per keer. Op dit moment zijn er meer dan 30 tickets verkocht, wat betekent dat we niet iedereen blij kunnen maken. Tickethouders ontvangen een mail met de keuze voor een exclusieve loting, dan wel teruggave van het bedrag of een digitaal tegoed.

Een onbezorgd theaterbezoek

Een bezoek aan Theaters Tilburg zal de komende tijd anders verlopen dan je van ons gewend bent. We vragen je, voordat je reserveert, de up to date richtlijnen en voorwaarden te lezen. Bekijk ze hier.