PREJAVU

Makershuis Tilburg

lichtpuntjes
special
Locatie: schouwburg
vr 4 dec 2020 start 21:00 einde nog niet bekend pauze nog niet bekend

Makershuis Tilburg is dé broedplaats voor circus-, dans- en theatertalent in Tilburg. Samenwerkingspartners Het Zuidelijk Toneel, De Nieuwe Vorst, DansBrabant, Festival Circolo en Theaters Tilburg bundelen hun krachten om de podiumkunstenaars van de toekomst een plek te geven in de stad. 

PREJAVU is het platform van Makershuis Tilburg, waar de nieuwe makers zichzelf introduceren, presenteren en gloednieuw werk vertonen. Spannende cross-overs tussen dans, circus en theater die je versteld doen staan. Laat je verrassen door het afwisselende programma dat speciaal voor deze gelegenheid is samengesteld!

  • PREJAVU wordt vanwege de maatregelen tweemaal getoond voor een maximum van 30 gasten. Gasten die een ticket hadden voor de oorspronkelijke tijd van 20:30 uur zijn/worden persoonlijk geïnformeerd. 

Een onbezorgd theaterbezoek

Een bezoek aan Theaters Tilburg zal de komende tijd anders verlopen dan je van ons gewend bent. We vragen je, voordat je reserveert, de up to date richtlijnen en voorwaarden te lezen. Bekijk ze hier.