De Grote Meindert Talma Voetbalshow

met Meindert Talma

ontspannen samen uit cabaret & comedy
wo 9 jun 2021
start 19:30 einde nog niet bekend pauze nog niet bekend locatie studio

In aanloop naar het uitgestelde EK 2021 is het tijd voor een avond over de belangrijkste bijzaak ter wereld: voetbal. Meindert Talma heeft als onbetwiste aanvoerder zijn ideale opstelling gemaakt en nodigt een aantal voetbalvrienden uit. Eerder waren dat Marcel van Roosmalen en Henk Spaan; wie hij nu meeneemt is nog even afwachten. Meindert bracht twee voetbalplaten uit waarop hij op volstrekt eigen wijze odes brengt aan onder anderen Arjen Robben, Louis van Gaal en Johan Cruyff. Een unieke theatervoorstelling voor de echte voetballiefhebber vol droogkomische humor, goede muziek, inkoppertjes, voorzetten en hakjes. Zonder omhaal.

  • Deze voorstelling stond eerder in juni 2020 gepland, maar kon vanwege de coronamaatregelen niet doorgaan zoals gepland. Tickethouders zijn/worden persoonlijk geïnformeerd over de wijziging.

Een onbezorgd theaterbezoek

Een bezoek aan Theaters Tilburg zal de komende tijd anders verlopen dan je van ons gewend bent. We vragen je, voordat je reserveert, de up to date richtlijnen en voorwaarden te lezen. Bekijk ze hier.