The BlueBirds

Americana & Country

verhalen die raken muziek
do 29 apr 2021
start 20:30 einde nog niet bekend pauze nog niet bekend locatie concertzaal

Deze voorstelling kan vanwege de coronabeperkingen niet doorgaan zoals gepland. Tickethouders zijn/worden persoonlijk geïnformeerd over de annulering.

Drie powervrouwen die hun sporen hebben verdiend in de Nederlandse muziekscene. Elske DeWall, Krystl en Rachèl Louise besloten vanuit hun gedeelde liefde voor countrymuziek de krachten te bundelen. En voilà, de formatie The BlueBirds was geboren. Festivals, clubs, theaters, het voorprogramma van Sting, een uitverkocht Paradiso: het trio heeft inmiddels vrijwel alles gezien en gedaan. Vanavond brengen ze een ode aan de mooiste songs uit de americana en country. De Dixie Chicks, Alison Krauss en Shania Twain worden afgewisseld met eigen werk van het debuutalbum Sisters. Een avond waar de liefde voor muziek gevierd wordt!

  • Dit theaterconcert stond eerder april 2020 gepland, maar kon vanwege de coronabeperkingen niet doorgaan zoals gepland. Tickethouders zijn/worden persoonlijk geïnformeerd over de wijziging.

Een onbezorgd theaterbezoek

Een bezoek aan Theaters Tilburg zal de komende tijd anders verlopen dan je van ons gewend bent. We vragen je, voordat je reserveert, de up to date richtlijnen en voorwaarden te lezen. Bekijk ze hier.