Geef me de 5

Punthoofden bij autisme

special
do 4 feb 2021
start 19:30 einde nog niet bekend pauze nog niet bekend locatie concertzaal

Vanwege de coronamaatregelen en geldende beperkingen wordt de lezing Punthoofden bij autisme geannuleerd. We doen ons best de lezing opnieuw te boeken in het seizoen 21/22. Tickethouders zijn/worden persoonlijk geïnformeerd. 

Is jouw leerling, cliënt of kind met autisme snel overprikkeld? Leidt iets kleins makkelijk tot een uitbarsting of kruipt hij of zij juist in zijn of haar schulp? Na de lezing Punthoofden bij autisme weet je hoe dat komt en vooral wàt je kunt doen. Leer mappen sluiten en voorkom een vol hoofd en overprikkeling. Daarmee geef je degene met autisme weer grip op zijn/haar gedrag en emoties, en breng je rust voor iedereen.

  • "Wat kunnen we veel doen om een punthoofd te voorkomen! Deze lezing geeft me inzichten en houvast voor de toekomst."

Herkenbaar voor iedereen die dagelijks te maken heeft met autisme. Of het nu op school is, in de zorg, op het werk of thuis, en ongeacht de leeftijd of het niveau van degene met autisme: je zult de talloze voorbeelden direct kunnen linken aan je eigen praktijk. Je krijgt gegarandeerd meer inzicht in autisme en de oorzaken van gedrag en gaat naar huis met praktische tips voor de aanpak.

Heb je zelf autisme? Dan zal je na deze lezing beter begrijpen hoe je een vol hoofd eerder herkent en hoe anderen jou kunnen ondersteunen.

Een lezing van Geef me de 5, gegeven door Colette de Bruin en dr. Fabiënne Naber.

Een onbezorgd theaterbezoek

Een bezoek aan Theaters Tilburg zal de komende tijd anders verlopen dan je van ons gewend bent. We vragen je, voordat je reserveert, de up to date richtlijnen en voorwaarden te lezen. Bekijk ze hier.