Holland Baroque meets

Rhiannon Giddens & Francesco Turrisi

De deuren blijven gesloten t/m 9 feb klassieke muziek
vr 5 feb 2021
start 20:30 einde nog niet bekend pauze nog niet bekend locatie concertzaal

Vanwege de verlenging van de lockdown kan deze voorstelling niet doorgaan zoals gepland. Wij informeren gasten hier persoonlijk over. Kijk hier voor meer informatie.

De met Emmy-nominaties overladen Rhiannon Giddens komt naar onze concertzaal met muzikale partner en multi-instrumentalist Francesco Turrisi en twaalf musici van Holland Baroque. Met haar banjo’s en haar verpletterende stem voorziet Rhiannon oude volksvertellingen en country-klassiekers van een nieuw elan. Geboren in het zuiden van de Verenigde Staten voelt ze zich sterk verwant met haar voorouders. In krachtige liedjes over afkomst en toekomst geeft ze hen opnieuw een stem. In de musici van Holland Baroque ontmoet zij gelijkgestemde zielen. Samen brengen ze een mooie cross-over van country & blues met barok. Dat de samenwerking met Holland Baroque tot hele mooie concertavonden leidt, hebben we vorig jaar gezien met de concerten met Daniël Lohues en met London Community Gospel Choir.

  • zang & banjo Rhiannon Giddens piano Francesco Turrisi 
  • programma songs van Rhiannon Giddens & baroktraditionals

Rhiannon Giddens & Francesco Turrisi - There Is No Other

Een onbezorgd theaterbezoek

Een bezoek aan Theaters Tilburg zal de komende tijd anders verlopen dan je van ons gewend bent. We vragen je, voordat je reserveert, de up to date richtlijnen en voorwaarden te lezen. Bekijk ze hier.