Diederik van Vleuten

De aanbidding der wijzen

cabaret & comedy
za 10 apr 2021
start 20:15 einde nog niet bekend pauze nog niet bekend locatie schouwburg

Deze voorstelling kan vanwege de coronabeperkingen niet doorgaan zoals gepland. Tickethouders zijn/worden persoonlijk geïnformeerd over de annulering.

De aanbidding der wijzen is een theaterportret over Leonardo Da Vinci. Diederik legt zelf uit: "Twee jaar geleden reisde ik voor een televisiedocumentaire Leonardo da Vinci achterna. Leonardo liet me niet meer los en bleef me achtervolgen. In De aanbidding der wijzen vertel ik over mijn nieuwe zoektocht naar de grootste alleskunner van de Italiaanse Renaissance. Aan de hand van zijn schilderijen, tekeningen, uitvindingen en notities probeer ik zijn leven maar vooral zijn grote geest te begrijpen. Gewapend met een stoel, een tafeltje, een glaasje water en een scherm met mooie plaatjes breng ik een ode aan een van de nieuwsgierigste mensen die ooit op aarde rondliepen." 

Een onbezorgd theaterbezoek

Een bezoek aan Theaters Tilburg zal de komende tijd anders verlopen dan je van ons gewend bent. We vragen je, voordat je reserveert, de up to date richtlijnen en voorwaarden te lezen. Bekijk ze hier.