ISH Dance Collective

Broerszussen (6+)

jeugd & familie
zo 28 feb 2021
start 14:30 einde nog niet bekend pauze nog niet bekend locatie studio

Broers en zussen hebben altijd een bijzondere band met elkaar. Of je elkaar nu in de haren vliegt of elkaars beste vrienden bent, je bent en blijft een leven lang met elkaar verbonden. In Broerszussen ga je mee in het verhaal van twee broers en een zus. De oudste broer, die zich overal te groot en stoer voor voelt. Het middelste broertje dat de lieve vrede bewaakt. En het blije kleine zusje, dat altijd enthousiast is.

Met dans, muziek, theater en humor vertelt danser, performer en choreograaf Carl Refos in Broerszussen over hoe je een plek inneemt in het gezin. Wat betekent het de oudste, middelste of jongste te zijn? Heeft het invloed op wie je bent? Bepaalt het hoe je naar je eigen gezin kijkt? Laat je verrassen door deze dansvoorstelling voor jong en oud, vol spectaculaire breakdance, popping en hiphop!

  • Vanwege de geldende richtlijnen en maatregelen is doorgang van deze voorstelling in onze studio nog niet bekend. Wil je op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan in voor het Ticketalert. 

Een onbezorgd theaterbezoek

Een bezoek aan Theaters Tilburg zal de komende tijd anders verlopen dan je van ons gewend bent. We vragen je, voordat je reserveert, de up to date richtlijnen en voorwaarden te lezen. Bekijk ze hier.