Theater Utrecht

Immens

vr 26 mrt 2021
start 20:15 einde nog niet bekend pauze nog niet bekend locatie schouwburg

Immens is een muzikale, filosofische en humoristische voorstelling, geïnspireerd op het gedachtengoed van Friedrich Nietzsche: de filosoof met de hamer. Waar zit de schoonheid in zijn ideeën? En, waarin schuilt het gevaar? Regisseur Casper Vandeputte en acteur Vincent van der Valk schreven een muziektheatersolo waarin ze onderzoeken hoeveel waarheid een mens kan verdragen. Samen met een koor duikt acteur Vincent van der Valk in de rol van een funky straatmuzikant, een kritische predikant. Hij grapt met het publiek, hij zingt, hij danst. Plots komt zijn verbeelding tot leven en zingt het koor zijn hartenkreten meerstemmig mee. Van der Valk componeerde de muziek, die varieert van electrofunk tot Wagneriaanse opera.

Immens werd in 2020 geselecteerd voor de Officiële Juryselectie van het Nederlands Theater Festival als één van de beste voorstellingen van het seizoen! Ook wonnen Casper Vandeputte en Vincent van der Valk de Toneelschrijfprijs 2020 voor hun tekst van Immens.

Trailer | Immens | Theater Utrecht

Een onbezorgd theaterbezoek

Een bezoek aan Theaters Tilburg zal de komende tijd anders verlopen dan je van ons gewend bent. We vragen je, voordat je reserveert, de up to date richtlijnen en voorwaarden te lezen. Bekijk ze hier.