Rockacademie

Kingdom of Pop

verrassend (en) vrolijk muziek
do 20 mei 2021
start 21:30 einde nog niet bekend pauze nog niet bekend locatie studio

Madonna, Prince, Freddy Mercury, Tina Turner, The Beatles. De popiconen van toen hebben nog steeds invloed op de hedendaagse muziek. Met Kingdom of Pop brengen alumni en studenten van de Rockacademie een ode aan hun voorgangers en inspiratiebronnen. Met verhalen van de nieuwe generatie muzikanten, iconische momenten uit de muziekgeschiedenis en natuurlijk heel veel hits. 

Na Forever 27 is dit de tweede theatervoorstelling van de Rockacademie, de Tilburgse opleiding die succesvolle artiesten voortbracht zoals Duncan Laurence, Danny Vera en Jacqueline Govaert. Ga mee op een muzikale reis door het koninkrijk van de popmuziek!

  • Deze voorstelling stond eerder gepland in februari, maar kon vanwege de coronamaatregelen niet doorgaan. Tickethouders zijn/worden persoonlijk op de hoogte gebracht van de wijziging. 

Een onbezorgd theaterbezoek

Een bezoek aan Theaters Tilburg zal de komende tijd anders verlopen dan je van ons gewend bent. We vragen je, voordat je reserveert, de up to date richtlijnen en voorwaarden te lezen. Bekijk ze hier.