Canti Vaganti

Pinocchio: een waanzinnig verhaal (5+)

jeugd & familie
zo 6 jun 2021
start 14:30 einde 15:20 pauze nee locatie studio

In Pinocchio: een waanzinnig verhaal komt niet alleen de houten pop tot leven. Het Spaanse Canti Vaganti blaast ook nieuw leven in het onverbiddelijke, onstuimige en grappige verhaal van Carlo Collodi. Pinocchio beleeft buitengewone avonturen: hij durft, hij neemt risico’s, maakt fouten. Alles gaat altijd mis, maar… het loopt ook altijd weer goed af.  Met humor, objecttheater, maskers, poppen en muziek wordt het verhaal verteld van een marionet die in een wereld belandt waarin de ‘normale mensen’ hem leren om ‘normaal’ te doen. Maar, willen we écht allemaal hetzelfde zijn? Een fijne familievoorstelling voor jong en oud!

Een onbezorgd theaterbezoek
Een bezoek aan Theaters Tilburg verloopt momenteel anders dan je van ons gewend bent. Kijk hier voor de maatregelen en reserveringsvoorwaarden voor een onbezorgd theaterbezoek.

  • Deze voorstelling stond eerder gepland op 21 februari, maar kon vanwege de coronamaatregelen niet doorgaan zoals gepland. Tickethouders zijn/worden persoonlijk de hoogte gebracht van de wijziging.