Tis hier geen hotel!

Ellen Dikker, Dianne Liesker & Hanneke Drenth

cabaret & comedy
di 2 mrt 2021
start 19:15 einde nog niet bekend pauze nog niet bekend locatie schouwburg

Deze voorstelling kan vanwege de coronabeperkingen niet doorgaan zoals gepland, en wordt verplaatst naar een nieuwe datum. Tickethouders zijn/worden persoonlijk geïnformeerd over de wijziging. 

Gesmijt met deuren, muziek tergend hard, complete chaos in de slaapkamer: het leven met pubers is nooit saai. Cabaretières Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth laten op nuchtere en humoristische wijze zien hoe je met een beetje gezond verstand en zonder al te veel kleerscheuren die pubers overleeft. De regie is in handen van Jeroen Woe, bekend van cabaretduo Van der Laan & Woe, en is gebaseerd op de populaire website tishiergeenhotel.nl van Saskia Smith en Martine de Vente. Een herkenbare, humoristische (en soms gênante) voorstelling voor iedereen die een puber in huis heeft of zelf ooit puber is geweest.

Tis Hier Geen Hotel | Trailer

Een onbezorgd theaterbezoek

Een bezoek aan Theaters Tilburg zal de komende tijd anders verlopen dan je van ons gewend bent. We vragen je, voordat je reserveert, de up to date richtlijnen en voorwaarden te lezen. Bekijk ze hier.